Hirdetés
Utánpótlás

A fokozatosság elvét követi a Rátgéber Kosárlabda Akadémia:

:

Hirdetés

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia vezetősége közleményt adott ki a munka újraindításának tervéről.

Amint azt a különböző médiumokban hallhatták, olvashatták, a Kormány 170/2020. (IV. 30.) rendelete május 4-től, hétfőtől engedélyezi a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvételt.

Akadémiánk nagy örömmel fogadta a korlátozások bennünket is érintő enyhítését!

A fokozatosság elvének eleget téve azonban kérjük mindannyiuk további türelmét és kitartását annak érdekében, hogy sportolóink visszatérését a legnagyobb felelősséggel biztosíthassuk.

A Pécsi Tudományegyetemmel kiváló kapcsolatban vagyunk, az intézmény orvosai és kutatói nagy számban vesznek részt a koronavírus elleni küzdelemben, természetes tehát, hogy kikérjük a véleményüket, hogy az Akadémia újranyitása biztonságos körülmények között történjen meg.

Ennek értelmében az elkövetkezendő napokban e-mail-ben és a közösségi oldalainkon kapnak tájékoztatást arról, hogy játékosainkkal mikor és milyen feltételek mellett kezdjük meg az edzéseket.

Reméljük, hamarosan azt az örömhírt is közölhetjük, hogy a Rátgéber Kosárlabda Akadémia a megszokott rendben ismét megnyitotta kapuit.

Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés