Hirdetés
Archivum

A Galatasaray rendezi a nyolcas döntõt:

:

Hirdetés

A Fiba Europe csütörtök este közleményben jelentette be, hogy az Euroliga történetének elsõ nyolcas döntõjét a Galatasaray együttese rendezi Isztambulban.

A FIBA Europe fõtitkára Nar Zanolin hangsúlyozta, hogy a Jekatyerinburg és a Galatsaray pályázata futott versenyt. „Két magas színvonalú pályázat érkezett. Végül a Galatasaray mellett döntöttünk, így Törökország adhat otthont az Euroliga történetében mérföldkõnek számító nyolcas döntõnek.” – idézi a hivatalos közlemény Nar Zanolin szavait.

Március 28. és április 1. között a Galatarasay otthona, az Abdi Ipekci aréna látja vendégül európa legjobb klubcsapatait. Törökország egyre meghatározóbb szerepet tölt be a nõi kosárlabdában, a válogatottjuk nyáron Európa-bajnoki döntõt játszott, miközben 2014-ben a nõi kosárlabda világbajnokság házigazdái lesznek.

A többek között Diana Taurasi, Alba Torrens és Tina Charles leigazolásával megerõsített Galatasaray a végsõ gyõzelem reményében vágott neki a sorozatnak. Jelenleg két gyõzelemmel állnak az A-csoportban.
 

Hirdetés