Hirdetés
Magyarország

“A gondolataim elég magasan szállnak, hogy mit tudok elérni a jövőben”:

:

Fotó: Sopron Basket

Hirdetés

Csütörtökön jelentette be a Sopron Basket, hogy Sitku Zsuzsanna 2024-ig aláírt a klubhoz. A bajnokságban a soproniak vasárnap 16 óra 30 perctől a DVTK otthonában lépnek pályára. A mérkőzés felvezetéseként a klub videós riportjában a fiatal játékos nyilatkozott.

“Egy kiskori álmom volt, hogy egy profi szerződést aláírhassak.” – mondta a Sopron Basket csapatával megkötött kontraktusáról Sitku Zsuzsanna. “Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen csapatnál alá tudok írni ennyi évre. Ez nagyon meglepő volt számomra, ennél nagyobb boldogsággal telik ez a pár nap, amit eltöltöttem így.”

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Sitku Zsuzsanna arról is beszélt, hogy mit jelent számára ez a bizalom.

“Igazából egy hatalmas lendületet ad. A gondolataim elég magasan szállnak, hogy mit tudok elérni a jövőben. Ezt mindenféleképpen meg szeretném valósítani.” – mondta a fiatal játékos, aki a DVTK elleni rangadóra is kitért.

“Szerintem egy kemény meccs lesz. A DVTK alapvetően egy nagyon jó csapat. Mindent megteszünk a felkészülésben azért, hogy ne érjen váratlan vereség minket.” – fogalmazott Sitku Zsuzsanna, aki a saját céljait így foglalta össze:

“Mindenféleképpen a lehető legjobbat szeretném nyújtani és kihasználni a kapott játékperceket, hiszen így fogok tudni a pályán maradni a jövőben is.”

Sitku Zsuzsanna idén nyolc bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 14.6 perc alatt 4 pontot és 3.4 lepattanót átlagolt.

A DVTK – Sopron Basket bajnoki mérkőzés részletes felvezetése Laczka Miklós, másodedzővel ITT olvasható.

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés