Hirdetés
Archivum

A Gorzow lesz a CCC Polkowice ellenfele a lengyel döntõben:

:

Hirdetés

A CCC Polkowice szerdai továbbjutása után a másik elõdöntõ is lezárult Lengyelországban. A Gorzow 82-56-ra múlta felül a Sleza Wroclaw alakulatát és ezzel 3-1 arányban megnyerte a párharcot. Kilenc év után jutott ismét döntõbe Lengyelországban a Gorzow, mely a bajnoki alapszakaszt mindössze a 7. helyen zárta.

Fotó: Facebook.com/azsajpgorzow

Fotó: Facebook.com/azsajpgorzow

A Gorzow két idegenbeli siker után szerdán hazai pályán vereséget szenvedett a Sleza Wroclaw-tól. Ennek ellenére csütörtök délután 2-1-es elõnyben még maradt egy esélye otthon kivívni a döntõbe kerülést az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. A kicsi csarnokban zsúfult ház elõtt rendezett extra hangulatú meccsen a Gorzow esélyt sem adott riválisának. Már a félidõben 42-23-ra vezettek.

A Sleza Wroclaw a harmadik negyedben hitét is elveszítette, így a hazaiak felszabadult és ponterõs játéka mellett zárult az elõdöntõ. A 82-56-os siker alkalmával Maryia Papova 24, Kyara Linskens 21 pontot ért el. A Gorzow kilenc év után jutott döntõbe. A finálé, mely az egyik fél harmadik sikeréig tart, kedden veszi kezdetét. Az elsõ két meccset az alapszakaszgyõztes CCC Polkowice rendezi.

Eredmény

InvestInTheWest Enea Gorzów Wlkp. – 1KS ¦lêza Wroc³aw 82-56 (19-11, 23-12, 22-15, 18-18)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 3-1 a Gorzów javára.

Hirdetés