Hirdetés
Európa

A Győr légiósa is az orosz válogatott keretében:

:

Fotó: Csapó Balázs

Hirdetés

Az orosz válogatott szövetségi kapitánya Alexander Kovalev megnevezte a közelgő világbajnoki selejtezőkre a 16 fős bő keretét. A csapatban az UNI – Győr – MÉLY-ÚT légiósa Albina Razheva is helyet kapott.

Az orosz válogatott február 1-én, kedden kezdi a felkészülést a világbajnok selejtezőkre és február 4-én utaznak a  Dominikai Köztársaság fővárosába, Santo Domingóba, ahol a mérkőzéseiket vívják Washington helyett. Mind a 16 játékos utazik elővigyázatosságból és a keretszűkítésre közvetlenül az első mérkőzés előtt kerül sor.

Az orosz keretet Marina Goldyreva, Yulia Kozik, Elizaveta Komarova, Daria Kurilchuk, Ksenia Levchenko, Kamilla Ogun, Nina Glonti, Daria Ignatova, Zhosselina Maiga, Raisa Musina, Daria Repnikova, Olga Frolkina, Anastasiia Shilova, Maria Vadeeva, Albina Razheva és Elizaveta Shabanova alkotja.

Mint ismert, Oroszország a már biztos VB-résztvevő Egyesült Államokkal, Belgiummal és Puerto Ricóval került egy csoportba. A játékosaik egy részét olyan vakcinákkal oltották, melyeket az Egyesült Államokban nem engedélyeztek a hatóságok. A washingtoni tornára ennek megfelelően nem tudnak beutazni Alexander Kovalev tanítványai. Belgium és Puerto Rico átrepül Washingtonból Santo Domingóba. Az USA elleni meccset pedig nem játsszák le az oroszok.

Hirdetés