Hirdetés
Magyarország

A Győr vendége lesz a Sopron:

:

Fotó: Nagy Gábor/ SERCO UNI Győr

Hirdetés

A bajnokság 9. fordulójában a Sopron Basket a SERCO UNI Győrhöz utazik. Az idei szezonban a hazai csapat jobban áll a tabellán, mint a tavalyi győztes, a Győr a második, míg Sopron a hatodik helyről vág bele a mérkőzésbe. Fűzy-Antolovics Adél nyilatkozott.

December 17., vasárnap
17:00 SERCO UNI Győr – Sopron Basket
Győr Városi Egyetemi Csarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Varga-Záray Katalin (Sarkadi-Nagy Ágnes)

A Győrnek nemzetközi mérkőzések is sűrítik a programot, szerdán a Bologna otthonában veszítették el a mérkőzést 6 ponttal. A 76-70-es eredmény azt mutatja, hogy nem volt nagy különbség a két csapat között, hullámzó volt a mérkőzés. Először erről a találkozóról kérdeztük a másodedzőt.

Csak mezőnyposzton lévő játékkal nem tudunk ilyen szintű csapatok ellen nyerni, hiányzott nagyon a centerünk. A találkozó elején elég motiválatlanul kezdett a csapat pár percig, megint 28 pontot kaptunk az első negyedben, ami rettenetesen sok. Ezt kell a jövőben kijavítanunk. A csapategység nagyon jó, aminek köszönhetően mindig versenyben tudunk lenni, és a pályán most is mindent megtettek a lányok a győzelem érdekében.

A SERCO UNI Győr a bolognai túra után hazai pályán fogadja a Sopront. Nem lesz könnyű dolga a győrieknek, hiszen az ellenfelük kiváló magyar játékosokból áll, és most nemrégiben csatlakozott hozzájuk a rutin, Aleksandra Crvendakic és Beatrice Mompremier személyében. Érdekessége a találkozónak, hogy Mompremier a tavalyi szezont a Győrnél töltötte.

Ugyanúgy készülünk a mérkőzésre, mint máskor. Center poszton most is bajban leszünk, hiszen a Varga, Sitku, Határ, Brooks, Mompremier ötös uralni fogja a festéket. Hazai pályán a kinti dobásokkal szeretnénk sikeresek lenni. A kulcs most is a gyors játék lehet, hogy ne kelljen a magas játékosok ellen támadnunk. Bízom benne, hogy sikerül ezeket megvalósítanunk.

Hirdetés