Hirdetés
Magyarország

A harmadik forduló következik a Piros csoportban:

:

Hirdetés

Vasárnap hét mérkőzéssel folytatódnak az ANB Piros csoport küzdelmei. A harmadik fordulóra kerül sor.

A BKG PRÍMA Akadémia a PINKK-PVSK U23-as csapatának vendége lesz.  A szigetszentmiklósi együttes minap a Facebook oldalán hívta fel arra a figyelmet, hogy 518 napja veretlen. A PINKK-PVSK ellen is favoritként lépnek pályára, bár tavaly a pécsiek az élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosaikkal végig a mezőny elejéhez tartoztak a csoportban. A BKG-hoz hasonlóan a MAFC is megnyerte első két mérkőzését. Ezúttal a Sportdarázs-SMAFC otthonában komoly erőfelmérő vár a csapatukra. A soproniak hazai pályán alulmaradtak a DEAC együttesével szemben és most javítanának.

A Csata DSE és a Bajai NKK mérkőzése is szorosnak ígérkezik. Mindkét csapat 1/1-es mutatóval áll. A Csata ugyan múlt héten vereséget szenvedett a BKG-tól, de a csoportban így is meghatározó szerepelő lehet, ahogy legutóbb a Vasas ellen a Baja is erőt mutatott. A BEAC otthonában magabiztos győzelmet arató NKA-Pécs-PEAC a soproni sikerből érkező DEAC csapatával mérkőzik. Az Atomerőmű KSC Szekszárd fiataljai pedig a Radobasket ellen bizonyíthatnak. Az első két meccs hasznos tapasztalatszerzése után ezúttal egy játékerőben közelebb álló riválissal találkoznak.

Lesz egy debütáló, az MTK-TFSE csapata is bemutatkozik. Kifejezetten rutinos keret formálódott a két klub együttműködéséből, mely a közvetlen élboly tagja is lehet. Először a BEAC fiataljai ellen mutathatják meg tudásukat. A nyitányon a Szekszárd ellen remeklő Nagykanizsa az 1/1-es mutatóval álló Ajkát fogadja. Mindkét gárdában vannak rutinosabb játékosok, láthattunk remek egyéni teljesítményeket eddig, így kiélezett csatára készülhetünk.

Menetrend – október 11., vasárnap

14:00 NKA-Pécs-PEAC – DEAC
14:00 Csata Diáksport Egyesület – Bajai Női Kosárlabda Klub
15:00 Sportdarázs-SMAFC – MAFC
16:00 PINKK-PVSK U23 – BKG PRIMA Akadémia
16:00 Kanizsai Vadmacskák SE – AJKA
17:30 Atomerőmű KSC Szekszárd II – RADOBASKET
17:30 MTK-TFSE – BEAC Újbuda

ÉLŐ STATISZTIKÁK ITT

Hirdetés