Hirdetés
Archivum

A harmadik fordulót is lejátszották a 3×3-as bajnokságban:

:

Hirdetés

Vasárnap rendezték a Tüskecsarnokban a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság harmadik fordulóját. A döntõt a SZOESE és a Széchenyi KA vívta.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

Vasárnap 16 csapat részvételével rendezték a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság harmadik fordulóját. A résztvevõket ezúttal is négy csoportba osztották a szervezõk. A legjobb nyolc közé az egyenes kieséses szakaszba a csoportok elsõ két helyezettje kvalifikálta magát.

Versenyen kívül szerepelve a tornán a 3×3-as válogatottunk is elindult. A bõ keretet alkotó hét játékost két csoportba osztva szerepelt nemzeti csapatunk. Az egyik triót Böröndy Vivien, Szabó Petra és Weber Fruzsina alkotta, a másikat négyest Cyesha Goree, Medgyessy Dóra, Theodoreán Alexandra és Papp Klaudia. Az elsõ körhöz hasonlóan Károlyi Andrea tanítványai a csoportkörben 3-3 mérkõzést vívtak, de az egyenes kieséses szakaszban már nem folytatták. Ezzel nem befolyásolva a bajnokság végkimenetelét.

A döntõig vezetõ úton az egyenes kieséses szakaszban a SZOESE, mely az elsõ fordulót is megnyerte, a MAFC ellen kezdett és aratott 21-10-es gyõzelmet. Az elõdöntõben pedig a DEAC gárdáját múlta felül 21-12-re. A Széchenyi KA a négy közé jutásért a DVTK Akadémia U23-as együttesénél bizonyult jobbnak 15-9 arányban. Az elõdöntõben pedig a második forduló nyertesét az MTK-t gyõzték le nagy csatában 12-11-re. A döntõ a SZOESE 17-8-as sikerét hozta.

A teljes eredménylista ITT érhetõ el.

A negyedik fordulót június 2-án rendezik a Ludovika Arénában.

Ágrajz

Hirdetés
Hirdetés