Hirdetés
Archivum

A HAT-AGRO marad a Gyõr névszponzora:

:

Hirdetés

Újabb egy évre a HAT-AGRO marad a gyõri nõi kosárlabdaklub névadó szponzora – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Fûzy András elnök.

Forrás: MTI

Mint mondta, tavaly kötöttek egy plusz egyéves szerzõdést a mezõgazdasági termékeket forgalmazó társasággal; ennek második ütemérõl már a csapatot a hét végén ért súlyos baleset elõtt megállapodtak, de az arról szóló dokumentumokat a napokban írták alá.

A szponzoráció mértékérõl annyit mondott el az elnök: nyolc számjegyû összegrõl van szó, ami a csapat költségeinek 8-10 százalékát fedezi.

Szentmise és búcsú

Pénteken búcsúztatják Tapodi Péter klubigazgatót, jövõ szombaton Fûzy Ákos vezetõedzõt, a hétvégén Kapuvárnál történt buszbaleset két halálos áldozatát – tette közzé honlapján a HAT-AGRO UNI Gyõr.

Tapodi Péter klubigazgató hamvasztás elõtti búcsúztatója pénteken 16 órakor lesz a gyõr-szabadhegyi köztemetõben. A hamvak elhelyezésérõl a család a késõbbiekben gondoskodik. Fûzy Ákos vezetõedzõ hamvasztás utáni temetésére jövõ szombaton 14 órakor a pécsi köztemetõben kerül sor.

Tudatták azt is, hogy Pápai Lajos gyõri püspök az elhunytak lelki üdvéért, a sérültek mielõbbi gyógyulásáért csütörtök este 18 órától misét mutat be a gyõri Nagyboldogasszony-székesegyházban.

Hirdetés