Hirdetés
Archivum

A héten edzõtáborozik az Universiade válogatott:

:

Hirdetés

Ha nyár, akkor munkában a válogatottak. Június 20. és 25. között rövid edzõtábort tart a magyar Universiade válogatott Pasaréten.

Universiade legközelebb egy év múlva lesz, amikor 2017. augusztus 19. és 30. között Tajvan ad otthont a legnagyobb egyetemi multisport eseménynek. A válogatott szakmai stábja Sterbenz Tamás vezetõedzõ és segítõje Horváth József azonban szerette volna látni azokat, akik tavaly még nem voltak ott a csapatban, de jövõre helyet kaphatnak a keretben. Elsõsorban ilyenkor egy kis ismerkedésre van lehetõség, a szakmai stáb azokat a játékosokat is meg tudja élõben nézni, akiknek a játéka szezon közben kevésbé van szem elõtt.

A válogatott technikai vezetõje Tahin Péter lapunknak elmondta, hogy a programban az edzések mellett szerepelt egy edzõmérkõzés. Szerdán délután az idei egyetemi bajnok TF együttesével került sor egy találkozóra. Ez a TF számára is hasznos erõpróba volt és nagy segítséget jelentett, hiszen a csapatuk már készül a júliusban Horvátországban megrendezésre kerülõ Európai Egyetemi Játékokra. Az Universiade válogatottnak emellett pénteken a TF-edzõképzõjén is jut feladat, hiszen ott majd bemutató-csapat lesz.

Az Universiade válogatott keretét Bodnár Fanni, Fejes Fruzsina, Gocsman Ágota, Göttlinger Anna, Karlócai Júlia, Lakatos Dóra, Miháczi Diána, Pap Regina, Raus Vivien, Simon Anikó, Studer Zsuzsa, Szabó Dóra, Szabó Fanni, Varga Barbara és Vukov Szonja alkotja.

Hirdetés