Hirdetés
Archivum

A héten rendezik Bécsben a Húsvéti Tornát:

:

Hirdetés

Március 26. és 31. között kerül sor Bécsben a nagyszabású Húsvéti Tornára, ahol a nõi mezõnyt tekintve öt korosztályban összesen 10 magyar csapat szerepel. A legnagyobb küldöttséggel a BEAC-Újbuda képviseli hazánkat.

Fotó: basketball-wien.at

Fotó: basketball-wien.at

A hagyományos bécsi erõfelmérõn az U12-estõl az U22-es korosztályig versenyeznek leány és fiú csapatok. Az idei évben összesen 404 együttes méri össze az erejét. A rendezvény hétfõn este az ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, a fenti kép is ott készült, kedden délelõtt pedig már elrajtoltak a csoportmérkõzések. Ezek csütörtökig tartanak, majd pénteken és szombaton egyenes kieséses rendszerben zajlik a küzdelem.

Az U12-es korosztályban a BEAC-Újbuda és a Kecskemét, az U14-es korosztályban a BEAC, az Atomerõmû SE, a Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola és a Gödöllõi Sport Klub, az U16-osok között a Miklósi KékRókák Kosárlabda Egyesület képviseli hazánkat. Az U18-as korcsoportban a BEAC-Újbuda junior „A” és junior „B” csapata is szerepel, míg az U22-es korosztályban szintén a BEAC együttesének teljesítményét figyelhetjük.

A torna eseményei a rendezvény hivatalos honlapján ITT követhetõek.

Hirdetés