Hirdetés
Archivum

A hétvégén megkezdõdik a szezon Rachel Allison ausztrál csapatánál:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK együttesével két ezüstérmet szerzõ Rachel Allison ausztrál csapata a hétvégén megkezdi szereplését a QBL ligában. Allison május közepén csatlakozik be a közös munkába.

Fotó: www.sportingpulse.com

Fotó: www.sportingpulse.com

A DVTK csapatában kiemelkedõ tavaszt produkáló amerikai légiós Rachel Allison ausztrál párjával Mackay városában él és az európai szempontból holtszezonnak számító idõszakban egy kisebb ausztrál sorozatban a QBL ligában szereplõ Mackay Meteorettes gárdáját erõsíti.

A Mackay Meteorettes az elmúlt három évben bajnoki címet ünnepelhetett, a Rockhampton, az Ipswich és a Gladstone csapatait verték a döntõkben. Mindhárom szezonban Allison lett a döntõ MVP-je. A Mackay idén is nagy esélyese a sorozatnak, mivel lényegében a liga egyetlen olyan csapatáról van szó, mely nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkezõ játékosokat tud foglalkoztatni.

A csapat a hétvégén a Townsville ellen kezdi meg a szereplését. Allison csak késõbb csatlakozik be a közös munkába. A miskolci szereplése után kisebb pihenõt kapott a szakmai stábtól, párjával Európában utazgattak.

Hirdetés