Hirdetés
Európa

A hétvégén Spanyolországban, Olaszországban és Törökoszágban is játszanak:

:

Hirdetés

Bár több bajnokság szünetel az ünnepek alatt, de hazánk mellett Spanyolországban, Olaszországban és Törökoszágban is játszanak a hétvégén.

Spanyolországban már pénteken este elrajtol a bajnoki forduló. Ekkor a Nissan Al-Qázeres Extremadura fogadja a Lointek Gernika Bizkaiát. Szombaton jön az egész európai női kosaras hétvége legnagyobb rangadója, amikor a Valencia és a Girona csap össze. Érdekesnek ígérkezik a Cadi La Seu és az Ensigo Lugo csatája, míg vasárnap délben Simon Zsófiáékhoz, a Mann Filter Casablancához érkezik a Salamanca.

Olaszországban a Ragusa már az ünnepek előtt lejátszotta bajnoki találkozóját. Az élcsapatok közül a Schio a Bologna otthonában szerepel. Angela Salvadoreséknek ez nagyon komoly erőpróba lesz. A Reyer Venezia az Allianz Geas Sesto San Giovanni otthonába látogat.

Törökországban a vasárnapi Hatay – Ormanspor derbi tűnik az legérdekesebbnek. Nagy kérdés, hogy a két Európa Kupa résztvevő közül melyik folytatja ponterős játékát. A Fenerbahce szünnapos lesz, míg a Galatasaray a Kayseri csarnokában törekszik az újabb győzelemre, amivel tartaná második helyét.

Hirdetés