Hirdetés
Magyarország

A hétvégi bajnoki forduló legjobb egyéni teljesítményei:

:

Hirdetés

A hétvégén a 10. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a teljesítmény-indexek alapján az egyéni produkciók szempontjából tekintünk vissza az elmúlt két játéknapra.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értékkel Megan Gustafson zárt. Az NKE-FCSM Csata légiósa a csapata 76-74-es győri sikere alkalmával 20 pontot és 11 lepattanót ért el. A 9 mezőnykísérletéből 8 sikeres lett. Ezen felül volt 7 kiharcolt faultja. A VAL mutatója így összesen kiemelkedő 37-es lett.

Fotó: kosarsport.hu

Keyona Hayes, a ZTE NKK légiósa 36-os VAL mutatóval a második. A zalaegerszegiek 94-71-es sikert arattak az ELTE-BEAC Újbuda otthonában, amikor az amerikai légiós 25 pontot ért el, leszedett 9 lepattanót és kiharcolt 6 személyi hibát.

Briann January és Erica McCall teljesítmény-indexe egyaránt 29-es lett. A Sopron Basket 89-52-re verte az Aluinvent DVTK-t. Ekkor January 13 pontot ért el 8 lepattanó és 8 gólpassz mellett. Az Atomerőmű KSC Szekszárd pedig 97-52-re gázolt át a VBW CEKK Cegléden. McCall úgy szerzett 19 pontot, hogy mind a 8 mezőnykísérlete célt ért. Ezen felül leszedett 6 lepattanót.

Az ELTE-BEAC Újbuda 94-71-es veresége ellenére Laklóth Anna kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtott. A VAL mutatója 28-as lett a ZTE elleni csatán. A statisztikai lapján 18 pont, 6 gólpassz és 4 lepattanó szerepel.

Hirdetés