Hirdetés
Magyarország

A hétvégi mérkőzések a teljesítmény-indexek tükrében:

:

Hirdetés

A hétvégén négy mérkőzést rendeztek az élvonalban. A teljesítmény-indexek alapján gyűjtöttük össze a legjobb egyéni produkciókat.

A Vasas Akadémia 73-69-es győzelmet aratott a VBW CEKK Cegléd vendégeként. Ezen a találkozón láthattuk a számokat tekintve a három legjobb egyéni teljesítményt. A második fordulóhoz hasonlóan Brianna Fraser lett a hétvégi játéknapok legjobbja. A Vasas Akadémia amerikai légiósa 33-as VAL-mutatót jegyzett. 22 ponttal és 13 lepattanóval vezette győzelemre a csapatát.

A VBW CEKK Cegléd együtteséből Mariona Ortiz 31-es, Aikaterina Sotiriou 24-es teljesítmény-indexet szorgoskodott össze. Ortiz 21 pontot, 7 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett. Sotiriou statisztikai lapján pedig 13 pont, 8 lepattanó és 4 gólpassz szerepel.

Chanel Mokango (Aluinvent DVTK) és Bernáth Réka (TFSE-MTK) szintén 24-es VAL-mutatóval fejezte be a hétvégi mérkőzését.  A DVTK hazai pályán maradt alul a Csatával szemben. Mokango 20 pontot és 4 lepattanót ért el, ezen felül 2 gólpasszt osztott ki. A TFSE 76-63-ra múlta felül a PINKK Pécsi 424 csapatát. Bernáth Réka 13 ponttal, 10 lepattanóval és 7 gólpasszal emelkedett ki.

TOP 5 VAL 

Brianna Fraser (Vasas Akadémia) 33 VAL
Mariona Ortiz (VBW CEKK Cegléd) 31
Aikaterina Sotiriou (VBW CEKK Cegléd) 24
Chanel Mokango (Aluinvent DVTK) 24
Bernáth Réka (TFSE-MTK) 24

Fotó: Kisfaludi István / VBW CEKK Cegléd

Hirdetés