Hirdetés
Utánpótlás

A juniorok “B” döntője sem rendezhető meg:

:

Hirdetés

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége befejezettnek nyilvánította az összes 2019/20-as bajnokságot. Ez a korosztályos megmérettetéseket is érinti. A juniorok korosztálynál az “A” döntőhöz hasonló a “B” döntő sem kerül már megrendezésre.

Március 20. és 22. között Pécsett került volna sor a PVSK NKA szervezésében a tornára a korosztály 9-16. helyéért. A mezőnyt a Török Flóris – Törekvés SE, a Szolnoki MÁV SE, a házigazda PVSK Nemzeti Akadémia, a Kecskeméti KC, a Széchenyi KA, a Zsíros Akadémia Kőbánya, a Vasas Akadémia/B és az MTK Budapest alkotta.

Nagyon vártuk a rendezvényt, és ugyanolyan feltételeket, illetve rendezést szerettünk volna kivitelezni, mint az “A” döntő esetében. Nagyon sajnáljuk az érintett klubokat, játékosokat, edzőket, akiknek az egész éves munkája így ér véget, de jelen helyzetben nem lehet más döntés hozni, mint a döntő törlése.

– fogalmazott lapunknak a szervezők részéről Tiszay László, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia igazgatója. Hozzátéve, hogy mérlegelhető a járvány lecsengésével bármilyen torna akár a juniorok, akár a fiatalabb korosztályok számára, amely a leállás után versenyzési lehetőséget, sikerélményt adhat,

Hirdetés