Hirdetés
Európa

A korábbi ceglédi légiós hosszabbított a Pöstyén csapatával:

:

Hirdetés

A Piešťanské Čajky a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a korábbi ceglédi légiós Danielle Hamilton-Carter hosszabbított a klubbal.

A svéd válogatott 30 éves, 191 cm magas négyes-ötös poszton bevethető centere tavaly került Ceglédről Pöstyénbe. Danielle Hamilton-Carter extra szezont futott, 34 perc alatt 26 perc alatt 14 pontot és 7 lepattanót átlagolt.

Nagyon örülök, hogy folytathatjuk a közös munkát a Piešťanské Čajky-val. Ennek több oka van. Azt kell mondanom, hogy a klub mindent nagyon profi módon kezelt a szezon korai befejezése kapcsán, amikor a koronavírus járvány berobbant. Szeretném még egyszer megköszönni. A Piešťanské Čajky a tavalyi szezonban nagyon sokat adott nekem. Nem tudtam elképzelni, hogy bárhol másutt játsszak, még akkor is, ha most bizonytalan időket élünk. Tetszett a város, a csapattársaim és a klub. Több befejezetlen üzletünk van. Versenyben voltunk több sorozatban és remélem, hogy a következő szezonban tovább tudunk harcolni.

– mondta Danielle Hamilton-Carter

A Pieštanske Čajky tavaszra két regionális sorozatot jelölt meg célként. Az EWBL és a CEWL négyes döntőjében is érdekeltek voltak, de végül már egyiket sem lehetett megrendezni.

Hirdetés