Hirdetés
Archivum

A Krakkó nem tudta megállítani a Salamancát:

:

Hirdetés

Hiába vezetett egy negyed után a lengyel csapat, Torrens, Erika de Souza és Lyttle parádés teljesítményével a Salamanca magabiztos gyõzelmet ünnepelhetett.

Nagyon jól kezdett a Krakkó Salamancában. Philips és Kobryn vezetésével hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést és az elsõ negyed végén 17-21-re vezettek is. A második periódus azonban nagy fordulatot hozott, 34-14-re nyerte ezt a szakaszt a spanyol csapat és ezzel lényegében eldöntötték a továbbjutás kérdését.

A hazaiaknál Lyttle mellett Torrens is villogott és nem úgy mint a Pécs ellen, De Mondt, illetve Snell is sokat tett be a közösbe. A másik oldalon ahogy nõtt a különbség, úgy kapkodott egyre jobban a lengyel gárda. Az 51-35-ös félidei eredmény nem sok jót vetített elõre a vendégeknek.

A harmadik negyedben sem változott a játék képe, ahelyett, hogy 10 pont alá jöttek volna a krakkóiak, a 20 pontot is elérte a különbség. A 68-52-rõl induló negyedik szakasz nem sok érdekességet tartogatott. Összességében fölényesen és teljesen megérdemelten nyert 87-70-re a Salamanca. A gyõztes csapat legeredményesebbjei a 19 pontot szerzõ Torrens és a 17 pontos Erika de Souza voltak. A lengyeleknél csak Kobryn tartotta a lépést az erõsebb riválissal.

Eredmény

Halcon Avenida Salamanca – Wisla Can-Pack Krakow 87-70 (17-21, 34-14, 17-17, 19-18)

Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Halcon Avenida Salamanca javára.

Statisztika

Hirdetés