Hirdetés
Archivum

A Kurszk legyõzte a Dinamo Moszkvát:

:

Hirdetés

Szerdán Oroszországban is teljes fordulót rendeztek. A játéknap rangadóján a Kurszk legyõzte a Dinamo Moszkvát. Az Euroliga csapatok hozták a kötelezõ gyõzelmeket.

A Kurszk 93-77-re diadalmaskodott a Dinamo Moszkva csarnokában. A kurszkiak az elsõ szakaszban kétszámjegyû elõnyre tettek szert, de a félidõre 4 pontra felzárkózott a Dinamo Moszkva. A harmadik negyedben ismét megugrott a differencia a két gárda között és innen a moszkvaiaknak már nem volt visszaút. Az utolsó percekben a különbség volt kérdéses. Azzal, hogy a Kurszk 16 ponttal nyert az egymás elleni eredményeket tekintve jobban áll a Moszkvánál. A Dinamo Moszkva ugyanis õsszel mindössze 14 ponttal diadalmaskodott a kurszki csarnokban.

Az Euroliga csapatok közül a Szpartak Moszkva az Ivanovo gárdáját gyõzte le 79-67-re. Itt a második félidõben alakult ki a 12 pontos differencia. Tijana Ajdukovic 10 pontot és 3 lepattanót jegyzett 18 perc alatt. A Jekatyerinburg a Novoszibirszk, az Orenburg a Vologda-Chevakata együttesét ütötte ki.

Eredmények

Dynamo-GUVD Novosibirsk – UMMC Ekaterinburg 46-83
Energia Ivanovo – Sparta&K Vidnoje 67-79
Spartak Noginsk – Enisey Krasnoyarsk 60-70
Vologda-Chevakata – Nadezhda Orenburg 46-85
Dynamo Moscow – Dynamo Kursk 77-93

Hirdetés