Hirdetés
Archivum

A Los Angeles Sparks fogadja a Las Vegas Aces-t:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre virradóra hajnali fél öttõl egy mérkõzést rendeznek a WNBA-ben. Ezen a Los Angeles Sparks látja vendégül a Las Vegas Aces-t.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

Ellentétes formában érkezik a két gárda ehhez a rangadóhoz. A házigazda Los Angeles Sparks az utolsó négy mérkõzését elveszítette. Közte három közvetlen riválisuknak tekinthetõ gárdával (Washington, Phoenix, Seattle) szemben maradtak alul, ami nem sok jót vetít elõre. Ezzel szemben a Las Vegas Aces megtalálni látszik a formáját, az utolsó öt meccsükbõl négyet megnyertek. Ráadásul ezzel a remek szériájukkal helyrerázódott a csapat önbizalma, egysége. Az Aces májusban a nyitó hétvégén egyszer már kiütötte a Sparks gárdáját és most is esélyes.

A Los Angeles-nek akadt június elején egy jobb szériája, de az utolsó négy meccsüket átlagban 16.8 ponttal veszítették el. Tették mindezt úgy, hogy Candace Parker visszatért sérülése után. Igaz, még rendkívül rossz formát mutat és pontatlanul játszik. A Sparks csapatának 2015 óta ötmeccses vereség-sorozata nem volt, így ez is lesz a tét péntek hajnalban. Parker mellett Alana Beard sem találja formáját sérülése óta. Hiába Gray, az Ogwumike-testvérek egy-egy villanása ez így nagyon kevés eddig a csapatuktól. Ugyanakkor a Sparks esetében is igaz, mint az Aces-nél. Akár egy siker is összehozhatná úgy a csapatot, hogy abból ismét elinduljanak felfelé.

Hirdetés