Hirdetés
Archivum

A Los Angeles Sparks nyerte az elõszezon rangadóját:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra rendezték a WNBA elõszezonjának nagy rangadóját, melyen a Los Angeles Sparks 11 ponttal verte a Phoenix Mercury-t.

Az Új-Mexikó állambeli Albuquerque-ben került sor a Los Angeles Sparks és a Phoenix Mercury összecsapására. A találkozón a Mercury színeiben Diana Taurasi és Penny Taylor még nem került bevetésre, míg a másik oldalon a veterán Tina Thompson kivételével már az a keret szerepelt, akiket az éles meccseken is láthatunk.

A találkozó elején gyorsan meglépett a Los Angeles Sparks, 10 perc játék után 26-13-ra vezettek. A folytatásban a 10 pontos Kara Braxton és a 12 pontos DeWanna Bonner vezetésével közelebb zárkózott a Phoenix, de a szünetre is megmaradt a kétszámjegyû differencia. A harmadik etapban 10 pont környékén állandósult a különbség, mely érdemben már a negyedik negyedben sem csökkent. A vége 83-72 lett.

Egy ilyen összecsapáson az eredmény másodlagos, viszont a Sparks szurkolóknak bizakodásra adhat okot, hogy hat játékosuk is kétszámjegyû pontot szerzett. Ez a tavalyi szereplés fényében különösen nagy elõrelépés az Angyalok városában. A legeredményesebb DeLisha Milton-Jones volt 14 ponttal.

Eredmény
Los Angeles Sparks – Phoenix Mercury 83-72

Hirdetés