Hirdetés
Archivum

A Los Angeles Sparks tönkretette Tamika Catchings ünnepét:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra egy mérkõzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a Los Angeles Sparks 84-73-as gyõzelmet aratott az Indiana Fever otthonában.

A találkozót nagy várakozás elõzte meg Indianapolisban, hiszen ekkor vonultatták vissza Tamika Catchings mezét. Az ünnepi eseményre a Los Angeles Sparks nem volt tekintettel, viszonylag könnyedén érvényesítették fölényüket. Két nagy futással a harmadik negyed közepére lezárták az érdemi kérdéseket.

Az elsõ negyed végén a Fever vezetett 23-20-ra és a második etap elején még tovább tudták növelni az elõnyüket. A félidõ hajrájában azonban nagy fordulat jött. A szünet elõtt egy 21-5-ös sorozattal fordított a Sparks és ezzel 20 perc után 46-40-re vezettek.

A harmadik negyedet a Sparks 19-0-s futással kezdte, amivel 65-40-re léptek el. Innen a Fever számára nem volt visszaút. A negyedik negyedben 78-58 után tudtak csak kozmetikázni az eredményen. A gyõztes csapatban Nneka Ogwumike 21 pontot szerzett, Candace Parker pedig 18 ponttal és 13 lepatatnóval dupla-duplát ért el. A vereség ellenére Shenise Johnson az Indiana Fever színeiben jó meccset zárt, 24 perc alatt 13 pontot jegyeztek fel a neve mellé.

Eredmény
Los Angeles Sparks – Indiana Fever 84 -73

Hirdetés