Hirdetés
Archivum

A Lyon és a Lattes Montpellier elõnyben a francia elõdöntõben:

:

Hirdetés

Szombaton este megkezdõdtek az egyik fél második sikeréig tartó elõdöntõ párharcok Franciaországban. A Lyon hazai pályán, a Lattes Montpellier idegenben került elõnybe.

Fotó: LFB

Fotó: LFB

Az alapszakaszgyõztes Lyon a papírformának megfelelõen 86-59-re kiütötte a Carolo Basket együttesét. Az elsõ félidõ még szorosan alakult, majd a 17-4-es harmadik negyedben állva hagyta riválisát a Lyon. Alysha Clark remekelt, aki végül 21 ponttal és 6 lepattanóval vezette gyõzelemre csapatát.

Fotó: LFB

Fotó: LFB

A Lattes Montpellier a Bourges otthonában aratott 78-66-os sikert. A negyedik negyed elején a Bourges vezetett még 53-51-re. Innen fokozatosan az Endy Miyem (21 pont, 3 lepattanó, 4 gólpassz) és Sami Whitcomb (17 pont, 10 lepattanó) vezette Lattes Montpellier került fölénybe. Négy perccel a vége elõtt már 8 egységgel jártak elõrébb és a végjátékot kézben tartották.

Az elõdöntõk kedden az alacsonyabban rangsorolt gárdák otthonában folytatódnak. A Lyon a Carolo csarnokában vívhatja ki a továbbjutást, míg a Lattes Montpellier hazai pályán.

Eredmények

Lyon – Carolo Basket 86-59
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-0 a Lyon javára.

Bourges – Lattes Montpellier 66-78
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-0 a Lattes Montpellier javára.

Hirdetés