Hirdetés
Archivum

A MAFC – OMEGA összefogás jótékonysági árverésének átadása:

:

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk a MAFC – OMEGA összefogás keretében meghirdetett jótékonysági árverésrõl, melyet Gereben Lívia gyógykezelésének támogatására indítottak. Csütörtökön került sor az átadóra, melyrõl az MKOSZ hivatalos honlapja közölt összeállítást.

Fotó: MKOSZ

Fotó: MKOSZ


Forrás: MKOSZ hivatalos honlap

Csütörtökön délután, a Sportok Házában, azon belül is az MKOSZ-ben, ünnepélyes keretek között adta át a Kosarasok Klubja az Omega együttes Aranyalbumát Halmosi Zsoltnak, aki a leukémiás válogatott játékos, Gereben Lívia családjának segítésére indított jótékonysági árverés gyõztese lett.

Az átadó ünnepségen a Gereben család képviseletében Lívia nõvére, a korábban szintén kosárlabdázó Dorka jelent meg barátjával. Részt vett még az Aranyalbum ünnepélyes átadásán az ötletgazda, Kangyal Tibor, az Omega együttestõl Kóbor János, az MKOSZ-t Mészáros Lajos, a szakmai és utánpótlás bizottság elnöke, a MOB sportági vezetõje, a Kosarasok Klubját pedig Farkas Attila és Judik Béla képviselte. A licit gyõztese, Halmosi Zsolt a Gereben nõvérekkel hasonló korú, õket a pályáról személyesen is jól ismerõ lányával, Annával érkezett.

<!–[hirdetes]–>

A Kosarasok Klubja nevében Judik Béla nem csupán Halmosi Zsoltnak, hanem a korábban licitáló Gyurátz Lászlónak, valamint Demeter Vilmosnak is köszönetet mondott, majd hozzátette: a különbözõ kisebb-nagyobb támogatásoknak köszönhetõen – a klub vezetõsége ezúton is minden segítséget külön is köszön – a Kosarasok Klubja az Aranyalbumra érkezett összeg mellett még több, mint félmillió forinttal tudta segíteni a családot.

Az Aranyalbum ünnepélyes átadását követõen Halmosi Zsolt jóvoltából váratlan fordulattal zárult az ünnepség: a megnyert Aranyalbumot ünnepélyesen felajánlotta Líviának, mégpedig abban a reményben, hogy ha ránéz a borítóra, vagy hallgatja a zenét, eszébe jut, hogy a kosarasok szorítanak érte, vele vannak!
 

Hirdetés