Hirdetés
Magyarország

A második meccsnél keményebb és koncentráltabb játékot vár csapatától Gáspár Dávid:

:

Hirdetés

Kedden rendezik a bajnoki döntő párharc negyedik mérkőzését. Az Atomerőmű KSC Szekszárd fogadja a Sopron Basket csapatát. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban 2-1-re vezet a soproni csapat, mely a szombati harmadik találkozót 81-46 arányban nyerte.

Bízom benne, hogy azt a formát, amit az első és a harmadik meccsen nyújtottunk, sikerül átmentenünk idegenbe. Nyilvánvalóan egy másik környezetben, főleg a szekszárdi pályán ezt nagyon nehéz kivitelezni. Én bízom benne, hogy sokkal koncentráltabbak és keményebbek leszünk, mint azt tettük a második mérkőzésen.

– mondta a soproni csapat videós riportjában Gáspár Dávid, vezetőedző. “Természetesen mindent meg fogunk tenni a bajnoki cím elhódításáért, hogy ez megtörténjen már a következő mérkőzésen. Nyilvánvalóan ehhez az ellenfélnek is lesz válasza és nem fogják ezt könnyen adni.” – tette hozzá a szakvezető.

Gáspár Dávidot arról is kérdezték a videós riportban, hogy miben látja a keddi összecsapás kulcsát. “Csak ismételni tudom magamat, az, hogy milyen mértékű lesz a versenyszellem, a keménység, milyen energiával játszunk, mentálisan mennyire leszünk éberek, hogy reagálunk – ezek mind döntő faktorok lehetnek, amit megtanultunk a második mérkőzésen. Bízom benne, hogy a csapat sokkal élesebb lesz.” – összegzett.

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés