Hirdetés
3x3

A második szolnoki torna jön a Nemzetek Ligájában:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Csütörtökön a második tornát rendezik a FIBA 3×3 U23 Nemzetek Ligája szolnoki fordulója alkalmával.

Változott a korábban meghirdetett program. Oroszország nem tud kiállni a tornára. Mint ismert három fővel érkeztek és közülük egy játékos súlyos bokasérülést szenvedett. Szerdán két fővel még döntőt játszottak, de ez rendkívüli fizikai megterhelés volt számukra.

A magyar válogatott csütörtökön az A-csoportban szerepel Lengyelország és Szlovákia mellett. A B-csoportot Németország és Ausztria alkotja. A program úgy módosul, hogy 17 óra 25 perctől játszanak a mieink Szlovákiával és 19 óra 15 perctől Lengyelországgal. A csoportgyőztesek között a finálét 20 óra 40 perctől bonyolítják le.

Válogatottunk keretét Herman Alíz, Takács Emese, Tóth Orsolya és Varga Eszter alkotja csütörtökön. Király Andrea helyét vette át Herman Alíz a szerdai tornához képest. Szerdán a mieink 13-9-re maradtak alul Szlovákiával szemben, majd 21-13-as vereséget szenvedtek Oroszországtól.

Szlovákia csütörtökre szintén egyet cserélt. A lengyelek ugyanazzal a négyes versenyeznek. Ők a három somorjai tornát megnyerték. Szerdán Szolnokon szakadt meg a jó sorozatuk. Ausztriától 17-16-ra kikaptak. Németországot 21-10-re verték, de az kevés volt a döntőhöz.

Az élőképes közvetítés az alábbiakban látható:

ÉLŐ: FIBA 3×3 U23 Nemzetek Ligája 2021 – Szolnok – 2. torna

Hirdetés