Hirdetés
Archivum

A Minnesota és az Indiana továbbjutott, a Sparks és a Dream életben maradt:

:

Hirdetés

Hétvégén négy találkozóval folytatódott a WNBA rájátszása. Szombatról vasárnapra virradóra a Los Angeles Sparks és az Atlanta Dream is nyerni tudott idegenben. Ezzel visszavette a pályaelõnyét és életben tartotta továbbjutási esélyeit. Vasárnapról hétfõre virradóra a Minnesota és az Indiana lezárta a párharcát.

Szombatról vasárnapra virradóra az Atlanta Dream 63-45-re verte a Washington Mystics alakulatát. A Dream már a félidõben 36-21-re vezetett és nem volt kérdés a sikerük. Angel McCoughtry 20, Erika de Souza 11 pontig jutott. A nap másik mérkõzésén a Los Angeles Sparks 82-73-ra nyert a Phoenix Mercury csarnokában. A Sparks már a találkozó elején ellépett a riválisától és 31 pontot, illetve 11 lepattanót jegyzõ Candace Parker vezetésével magabiztosan húzták be a gyõzelmet.

Vasárnapról hétfõre virradóra két párharc is lezárult. Az Indiana Fever 79-57-re verte a Chicago Sky-t. A mérkõzésen Tamika Catchings és Erlana Larkins is dupla-duplát ért el a Fever színeiben. Ezzel a címvédõ Katie Douglas kiválása ellenére ott lesz a fõcsoport döntõjében. A Sky esetében pedig ismét bebizonyosodott, hogy az alapszakasz és a rájátszás nagyon más világ. A csapat fennállása történetének elsõ rájátszásában nem tudott mérkõzést nyerni.

A Minnesota Lynx pedig hatalmas izgalmak közepette 58-55-re verte a Seattle Storm gárdáját. A Lynx az utolsó percben 1 pontos hátrányból fordított. Maya Moore 22, Rebekkah Brunson 15 pontot ért el. A Seattle színeiben Tina Thompson pályafutása utolsó mérkõzését játszotta.

Keleti fõcsoport
Atlanta Dream (2.) – Washington Mystics (3.) 63-45
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

Chicago Sky (1.) – Indiana Fever (4.) 57-79
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 az Indiana Fever javára.

Nyugati fõcsoport
Los Angeles Sparks (2.) – Phoenix Mercury (3.) 82-73
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

Minnesota Lynx (1.) – Seattle Storm (4.) 58-55
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a Minnesota Lynx.
 

Hirdetés