Hirdetés
Archivum

A Minnesota Lynx és a Washington Mystics is simán nyert:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfõre virradóra három mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. A Minnesota Lynx és a Washington Mystics könnyed gyõzelmet aratott, a New York Liberty rangadót nyert.

A New York Liberty 94-86-ra gyõzte le a Seattle Storm csapatát. A fordulatos találkozón a Liberty kezdett jobban, de a Storm a második negyedtõl átvette az irányítást és sokáig úgy nézett ki, hogy kézben tartják a meccset. Még 3 perccel a lefújás elõtt is 83-80-ra vezettek. A Liberty egy triplával egyenlített, majd összességében 12-1-es sorozattal megfordította a meccset és újabb gyõzelmet szerzett. Tina Charles 21 ponttal és 14 lepattanóval zárt a gyõztes csapatban.

A Washington Mystics 88-70-re verte az Indiana Fever-t. Az egyoldalú találkozót a 29-12-es elsõ negyed eldöntötte. A folytatásban már nem volt kérdés a gyõztes kiléte. A sérülésbõl visszatérõ Elena Delle Donne 25 ponttal zárt a gyõztes csapatban. Shenise Johnson 18 és fél perc alatt 9 pontot, illetve 4 gólpasszt ért el a Fever együttesében.

A továbbra is veretlenül menetelõ Minnesota Lynx 91-74-es gyõzelmet aratott a Dallas Wings otthonában. A Lynx a második negyed közepétõl stabilan õrizte vezetését. Sylvia Fowles 30 ponttal vette ki a részét csapata magabiztos sikerébõl.

Eredmények
Seattle Storm – New York Liberty 86-94
Indiana Fever – Washington Mystics 70-88
Minnesota Lynx- Dallas Wings 91-74

Hirdetés