Hirdetés
Archivum

A Minnesota Lynx remeklése a címvédõ ellen:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra egy mérkõzést rendeztek a WNBA alapszakaszában. Ezen a Minnesota Lynx végig vezetve 72-61-re verte a Seattle Storm-ot.

Fotó: Minnesota Lynx Twitter

Fotó: Minnesota Lynx Twitter

Mindkét hiányzóktól tizedelt gárda szép gyõzelemmel kezdte az évadot. A Minnesota Lynx-hez kapcsolódva az eddig ismert változások mellett éppen szerdán látogatott napvilágot a sajtóhír, mely szerint Seimone Augustus térdsérülése komolyabb, mint elõzetesen gondolták. Természetesen ezen a meccsen sem léphetett pályára. A Target Center 8092 nézõje azonban így is remek kezdést láthatott a kedvenceitõl. A Lynx gyorsan magához ragadta az irányítást és 10 perc után 22-9-re vezettek. A folytatásban állandósult a kétszámjegyû különbség. A félidõben már 39-24-es állást regisztrálhattunk.

A Storm-nak nem ment ezen az estén, az elsõ 20 percben a 33 mezõnykísérletükbõl mindössze 10 lett sikeres. Nem meglepõ tehát a nagy hátrány. Natasha Howard a szombati szezonnyitón karriercsúcsot ért el. Ezúttal a harmadik negyedben egymaga 10 pontot jegyzett. Csapata hátránya nem nõtt, de nem is csökkent érdemben, mivel társai nem akadtak. A Lynx magabiztosan menedzselte elõnyét és a 61-44-rõl induló záró szakaszban nem volt kérdés a sikerük. Odyssey Sims 15 , Sylvia Fowles 13 ponttal vezette 72-61-es sikerre csapatát.

Fotó: Minnesota Lynx Twitter

Fotó: Minnesota Lynx Twitter


Eredmény

Seattle Storm – Minnesota Lynx 61-72 (9-22, 15-17, 20-22, 17-11)

Statisztika

Hirdetés