Hirdetés
Magyarország

Az MTK-TFSE győzelme a Piros csoport egyetlen hétközi mérkőzésén:

:

Hirdetés

Az ANB Piros csoportjában egyetlen hétközi találkozót rendeztek. Ezen az MTK-TFSE 66-60-ra legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapatát.

Szerdán este az élvonalbeli találkozó után Szekszárdon összecsapott a Atomerőmű KSC Szekszárd II. és az MTK-TFSE. A Piros csoport egyetlen hétközi találkozója óriási csatát hozott, ahol a hajrában fordított a fővárosi gárda.

Az MTK-TFSE az utolsó öt percben 56-51 után 10-1-es sorozattal 61-57-re fordított és a hajrában már nem engedte ki a vezetést a kezéből. Szeitl Vanessza 20, Király Andrea 12, Karlócai Julianna 10 pontot szerzett a fővárosi együttesben. Szekszárdi oldalon Vincze Nikolett lett a legeredményesebb.

A szezonban legpontatlanabb játékot sajnos ma nyújtottuk, rajtunk kívül álló okok miatt szűk rotációval dolgoztunk, de bízom benne, hogy a jövő hétre minden játékosom szerephez juthat. A szekszárdi fiataloknak sok sikert kívánok a folytatáshoz!

– nyilatkozta Hegedűs Péter, az MTK-TFSE vezetőedzője.

Studer Zsuzsa, az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapatának vezetőedzője pedig így látta a találkozót:

Kettős érzéseim vannak:egyfelől úgy érzem, megnyerhettük volna ezt a mai meccset, ha kicsit higgadtabbak vagyunk a végén, másrészt viszont boldog vagyok mert egy erős ellenféllel szemben tudtunk szoros meccset játszani. Le fogjuk vonni a tanulságokat, és próbálunk minél többet fejlődni!

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

 

Hirdetés