Hirdetés
Magyarország

A nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a DVTK Aréna:

:

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés

November 3-án, a Ludovika-FCSM Csata elleni mérkőzésen a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a DVTK kosárlabdázóinak új otthona, a DVTK Aréna – adta hírül a klub honlapja.

Már az Aréna kapui előtt megkezdődik a program, hisz a csarnok falaira vetített fényjáték mellett a Főnix Tűzzsonglőr csapata szórakoztatja a közönséget. A DVTK kosárlabda történetének legnagyobb sikere a három Magyar Kupa győzelem. Természetesen az új csarnokban is méltóképp emlékeznek meg a régmúlt sikereiről, a kupagyőztes csapatok köszöntése mellett elhelyezésre kerülnek az emlék zászlók is. Hagyományteremtő jelleggel az első negyed után díjazásra kerül az előző szezon legjobb utánpótlás játékosa. A félidőben pedig a Face Team akrobatikus kosárlabda csapata szórakoztatja a publikumot látványos műsorával – foglalja össze a tervezett programot a DVTK honlapja.

Hivatalos Megnyitó Mérkőzés
Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 4. forduló
2021. november 3., szerda
18:30 Diósgyőri VTK – Ludovika-FCSM Csata (magyar)

Jegy- és bérletinformációk
A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a többi szektorba egységesen 10.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek. Az éves VIP Támogatói Bérlet ára 120.000 Ft. Az évad során legalább 17 hazai mérkőzést rendezünk, de ez a szám 20 fölötti is lehet.

A DVTK Arénában a J, K és L szektorokba egységesen 1.500 Ft a jegy ára, a többi hazai szektorba és a vendégszektorba pedig 1.000 Ft. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen a DVTK Shopban és online – jegymester.hu – is kaphatóak a bérletek és a jegyek.

Belépés
A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérik a szurkolókat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Hirdetés