Hirdetés
Magyarország

A negyeddöntők meghatározó egyéni teljesítményei:

:

Hirdetés

Vasárnap este lezárult az Atomerőmű KSC Szekszárd és a Vasas Akadémia negyeddöntő párharca, amivel kialakultak az elődöntők, illetve az 5-8. helyért zajló párharcok párosításai. Nézzük, hogy a negyeddöntők után a statisztikai mutatók alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb érték Kiss Virág statisztikai lapján szerepel. Az NKA Universitas PEAC a Ludovika-FCSM Csata 2-0-ás legyőzése alkalmával a Pécs centere átlagban 30-as VAL-t ért el, mellyel a meccsek legjobbja lett. Kiss átlagban 25.0 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 23.5 pont, 8 lepattanó, 0.5 gólpassz, 0.5 szerzett labda és 5.5 kiharcolt fault szerepelt a statisztikai lapján.

A második a listán 27.5-ös VAL-t elérve Nikolina Milic lett az Atomerőmű KSC Szekszárdból. A Zseljko Djokics által irányított együttes az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntő második mérkőzésén is sikert aratott a Vasas Akadémia csapata ellen. Ezzel a szekszárdiak 2-0-val lezárták a párharcot és bejutottak a legjobb négy közé. A Szekszárd légiósa a két mérkőzésen átlagban 25.5 percet töltött a pályán, ezalatt pedig átlagban 18 ponttal, 5 lepattanóval, 1 szerzett labdával és 7 kiharcolt faulttal segítette győzelemre csapatát.

A teljesítmény-indexek rangsorában 27-es értékkel a harmadik Gabby Williams lett a Sopron Basket együtteséből. A Sopron ugyanis mind a két TFSE-MTK elleni mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott, ezzel pedig a címvédő 2-0-val zárta a párharcot és bejutott a legjobb négy közé a bajnokságban. A Sopron Basket francia klasszisa a két meccs alkalmával 29 percet töltött átlagban a pályán, ez idő alatt pedig 20 pontot, 8 lepattanót, 6 gólpasszt és 4 kiharcolt faultot ért el átlagban.

Hirdetés