Hirdetés
Magyarország

“A pályán is sikeresnek kell lennünk!”:

:

Fotó: dvtk.eu

Hirdetés

A diósgyőri klub hivatalos honlapján olvasható Sántha Gergely, a DVTK elnökének interjúja, mely során a szakember az elmúlt évet értékelte, illetve beszélt az idei tervekről is.

“Az MKOSZ nekünk ítélte a női Magyar Kupa nyolcas döntőjét, amelyet február 18-20. között rendezünk meg a DVTK Arénában, célunk a döntőbe kerülés, bár a legponterősebb játékosunk sérülése miatt ez sokkal nehezebb lesz a vártnál.

Hosszú ideje azon dolgozunk, hogy a DVTK elnyerje a kosárlabda sportágban is az akadémiai státuszt. Az infrastruktúra készen áll, eddig is kiváló szakemberek dolgoztak a lányokkal, mégis új távlatokat nyitna számunkra ez a döntés.” – tett említést a kosárlabda szakágról a miskolci klub elnöke.

Először is szeretném megköszönni szurkolóinknak a kitartásukat és munkatársaimnak, hogy egy újabb küzdelmes évben bizonyították be, hogy lehet rájuk számítani! Az ország legnagyobb régiós multisport klubja vagyunk, több mint 3000 sportolóval és több száz munkavállalóval, komoly értékkel bíró, nemzetközi szintű sportinfrastruktúrával, ez mind a DVTK-család közös sikere. Természetesen a szurkolóinkat a csapataink, sportolóink sikerei érdeklik elsősorban, ez is minősíti a munkánkat, azonban egy klubvezetőnek ketté kell választania sportpályán és az azon kívül született eredményeket. De tény: a pályán is sikeresnek kell lennünk!

– mondott köszönetet Sántha Gergely, aki a miskolci klub pályán kívüli eredményeiről is említést tett.

Fotó: dvtk.eu

“Az előző évben is sokat lépett előre klubunk. Ennek leglátványosabb része az új multifunkciós csarnokunk, a DVTK Aréna átadása, amely reményeim szerint, nem csak a sportolóknak, de a régió lakóinak is egyik kedvenc sport- és kulturális helyszíne lesz.Évek óta hangsúlyozom, hogy a régiós összefogás nélkül a DVTK nem tudja átlépni a saját árnyékát. Szerencsére 2021-ben végre több, a régióban meghatározó cég lett klubunk partnere – remélem, ez a folyamat ebben az évben is folytatódik.

Sportegyesületünk egy komolyabb és stabilabb hátteret biztosító kiemelt vidéki nagyegyesületi státusszal is büszkélkedhet, illetve újabb szakosztályokkal is bővültünk. A szurkolókkal való jobb kommunikáció érdekében – az ő kérésükre -, több, mint fél évvel ezelőtt létrehoztuk a Szurkolói Koordinációs Irodát is, ami azóta bizonyította létjogosultságát – sokkal olajozottabban zajlik a párbeszéd a szurkolók és a klubvezetés között. Illetve, januárban elindítottuk a DVTK TikTok csatornáját, és napokon belül bemutatjuk az új DVTK mobil applikációját is, mert szeretnénk a szurkolóinkat kommunikációs téren is minél jobban kiszolgálni.

Tekintettel arra, hogy a DVTK egyre nagyobb szerepet tölt be az itt élő életében, igyekszünk az élet egyéb területein is hozzájárulni a régió fejlődéséhez, így a DVTK ösztöndíj programot is folytatjuk, és dolgozunk a program bővítésén, valamint figyelemmel kísérjük az itt élők egyéb igényeit is, és habár a DVTK alapvetően sportklub, de törekszünk arra, hogy a sporton kívül is kivegyük a részünket a helyi közösség életéből.”

Sántha Gergely, a DVTK elnökének teljes évértékelője ITT olvasható.

Hirdetés