Hirdetés
Archivum

A PEAC-nak kedvezõ döntés született Nagy-Bujdosó Nóra ügyében:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) Fellebbviteli Bizottsága szerdán este tárgyalta a HAT-Agro UNI Gyõr fellebbezését Nagy-Bujdosó Nóra átigazolása kapcsán.

A Fellebbviteli Bizottság fenntartotta a Versenybizottság korábbi határozatát melyben Nagy-Bujdosót átigazolta a PEAC-hoz. A pécsiek új szerzeménye várhatóan február 10-én a Pöstyén ellen mutatkozik be. Nagy-Bujdosó Adria Liga szereplése kapcsán kicsit bonyolultabb a helyzet. Ott február 1-ig lehetett regisztrálni új játékost, itt az a kérdés, hogy az eredeti átigazolás idõpontja vagy a Fellebbviteli Bizottság határozatának idõpontja lesz a mérvadó.

Sajnos az Adria Liga esetében igen rosszak a tapasztalatok az átigazolási határidõ szabályozásának kétértelmûsége kapcsán, így megjósolhatatlan mi lesz Nagy-Bujdosó sorsa. Akik követték nálunk a korábbi években a sorozatot, azok tudhatják, hogy két évvel ezelõtt milyen botrányos véget ért a Final Four. Akkor a Sibenik szerzõdtetett egy amerikai légióst, akinek a horvátországi papírjai ugyan rendben voltak, de az Adria Liga nevezésével akadtak gondok. A Gospic jogtalannak tartotta a szerepeltetését és emlékezhetünk rá, hogy a döntõre ki sem álltak. Reméljük azóta pontosítottak a versenykiíráson…
 

Hirdetés