Hirdetés
Archivum

A PEAC-Pécs beharangozója a DVTK elleni rangadóhoz:

:

Hirdetés

Az alapszakasz talán legfontosabb mérkõzése vár a PEAC-PÉCS-re vasárnap 18 órától. A pécsi klub a DVTK-t fogadja hazai pályán.

A Közép-európai Liga sorsolása úgy alakult, hogy a Pécs a tízedik fordulóban fogad hazai pályán elõször magyar csapatot, tehát a vasárnapi lesz az elsõ valódi, a magyar bajnokságba is számító tétmeccse a Lauber Dezsõ Sportcsarnokban. Az ellenfél az Európa Kupában szintén érdekelt Miskolc lesz, akikkel a PEAC eddigi teljesítménye nagyon hasonló. A DVTK is kikapott a Soprontól, viszont szintén nyerni tudott Komlón, a PINKK otthonában.

Tavaly is hatalmas verseny volt a két együttes között, jelen állás szerint pedig a Sopron mögötti második helyrõl is dönthet a találkozó egyik vagy másik csapat javára. A PEAC ugyanis kilenc mérkõzés után öt gyõzelemmel áll, míg a DVTK nyolc lejátszott meccsbõl négyet nyert eddig.

A Pécs dolgát nem fogja megkönnyíteni az sem, hogy a héten bõvült a Diósgyõr kerete, a szerdai Európa Kupa találkozón már Helena Sverrisdóttir is Peresztegi Nagy Ákos rendelkezésére állt. A PEAC viszont javuló formát mutat, a PINKK elleni idegenbeli gyõzelem után a hétközi kupameccsen a pécsiek megszorongatták a francia Nantes együttesét is.

A mérkõzés diákigazolvány felmutatásával ingyenesen megtekinthetõ, valamint online stream-en is követhetõ lesz a http://www.ustream.tv/channel/peacpecs csatornán.

 

Hirdetés