Hirdetés
Archivum

A PEAC-PÉCS felfüggesztette Latoya Williams szerzõdését:

:

Hirdetés

A pécsi klub amerikai centere sérülése miatt nem tudott az elvártaknak megfelelõen teljesíteni a 2014-es évben.

A PEAC-PÉCS amerikai centere, Latoya Williams kihagyta a legutóbbi DVTK elleni rangadót is, most pedig megszületett ügyében a döntés: a klub felfüggeszti a játékossal való szerzõdését, és hazaengedi õt.

A pályán kulcsfontosságú szerepet betöltõ játékos az idei naptári évben a bokasérülésébõl adódóan szinte egyáltalán nem tudott edzésmunkát végezni. A meccseket vállalta, és ott igyekezett is a tõle telhetõ legjobbat nyújtani, de az edzésmunka hiánya nyilvánvalóan kihatott a teljesítményére és egyéb megnyilvánulásaira is.

– Sem mi, sem õ nem volt elégedett azzal, amit ebben a naptári évben produkált, és ez láthatóan õt is zavarta. Nem érezte jól magát ebben a helyzetben, és kérte tõlünk, hogy engedjük haza. Úgy döntöttünk, hogy teljesítjük a center kérését, akivel a megkötött szerzõdés pontjait a klub betartotta. Aláírtunk Latoyával egy olyan megállapodást, melynek alapján felfüggesztjük a szerzõdését, és ha a PEAC-PÉCS igényli, akkor február 24-ig visszajön Pécsre, és a csapat szolgálatába áll. A játékos szombaton utazik haza, mi pedig keressük a klub számára a legelõnyösebb megoldást ebben a helyzetben – mondta Mészáros Zalán, a PEAC-PÉCS ügyvezetõje.

A csapat centerposztjának betöltésével kapcsolatban nincs idõkényszerben, mivel az eddig elért remek eredményei stabil helyezést biztosítanak a PEAC-PÉCS számára.

Forrás: PEAC-Pécs – SAJTÓKÖZLEMÉNY

Hirdetés