Hirdetés
Magyarország

A Pécset fogadja hazai pályán a Győr:

:

Fotó: Nagy Gábor

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A 14. fordulójában a SERCO UNI Győr hazai pályán fogadja az NKA Universitas Pécs csapatát. Fűzy-Antolovics Adél nyilatkozata olvasható.

SERCO UNI Győr – NKA Universitas Pécs
szombat, 17:00
Győr Városi Egyetemi Csarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Cziffra Csaba Zsolt, Török Daniella (Farkas Zoltán)

A Cegléd otthonában egészen szoros első félidőt láthattunk, a mérkőzés elején nem tűnt olyan biztosnak a győri siker. Végül 62-90-es eredmény lett a találkozón.

Fel kellett ébrednie a csapatnak, azért érezhető volt, hogy hosszú időt töltöttek külön a játékosok. A második félidőben tudtunk sebességben változtatni, és az agresszív védekezésünknek köszönhetően adtunk mattot az ellenfelünknek, amivel elégedettek is vagyunk. Carleton nélkül játszottunk, valamint Anigwe sem lépett pályára sokat, hiszen a sportszerűtlen hibáját követően jobbnak találta az edzői stáb, ha nem kockáztatjuk a következő meccsen való játéklehetőségét.

Izgalmas találkozó következik, hiszen az NKA Universitas Pécs érkezik a Győrhöz, akik az előző fordulóban hazai pályán szorongatták meg a DVTK csapatát, illetve az első egymás elleni mérkőzésen 71-66-ra győzött a pécsi csapat.

Ismét egy tét meccs következik. Az első összecsapáshoz képest a pécsiek és a mi keretünk is változott, náluk Wallace és Williams nem szerepelt, nálunk pedig Anigwe sérülés miatt nem játszott végig, illetve nem volt akkor még itt a Carleton. Emiatt egy más játékképre számítok, mint novemberben. Hazai pályán nem szokott gondunk lenni a támadással, most is a védekezésben lesz a kulcs. Fontos lesz, hogy agresszívak legyünk és nem hagyhatjuk, hogy annyi kosarat dobjanak, amennyit ők szeretnének.

Hirdetés