Hirdetés
Archivum

A Phoenix Mercury forgatáson vett részt:

:

Hirdetés

Pénteken az edzésmunka mellett még egy feladat várt a Phoenix Mercury együttesére és így természetesen Yvonne Turnerre. A csapat hivatalos forgatáson vett részt, ahol rögzítették azokat a videókat, amiket majd a következõ idõszakban a közösségi felületeken és a Mercury saját televíziós közvetítéseiben is láthatunk majd.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

A Mercury az elõszezonban már nem lép pályára. Jövõ héten szombaton tétmérkõzésen a Seattle Storm ellen mutatkoznak be. Az elõszezonban a Los Angeles Sparks-t és a Seattle Stormot is legyõzték. A Storm otthonában aratott szerdai siker alkalmával 16 percet már Yvonne Turner is pályán tölthetett.

A Mercury továbbra is Diana Taurasi nélkül készül az új évadra. Neki a szezon elsõ heteit ki kell hagynia, de a csapat így is jó benyomást tett. Szerdán már DeWanna Bonner és Brittney Griner kettõse dominált. Egyes poszton pedig Leilani Mitchell és Briann January osztozott.

A rutint a keretbe Turner mellett Essence Carson is hozta. Új igazolásként érkezett a klubhoz Carson és a minap adott egy nagyobb interjút az egyik helyi lapnak. Ebben elmondta, hogy érzése szerint minden megvan az együttesükben az eredményes bajnoki meneteléshez. Elsõsorban azt emelte ki, hogy a védekezést kell még rendbe tenni.

Az elõbb idézett interjúban Carson hangsúlyozta: házon belül nem lát görcsösséget Taurasi pótlása kapcsán. Meglátása szerint annyi klasszisuk van, hogy mindenki saját posztján tudása legjavát nyújtva közös erõvel tudja pótolni Taurasi kiesõ pontjait, villanásait.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Hirdetés