Hirdetés
USA

A Phoenix Mercury-hoz került Shatori Walker-Kimbrough:

:

Hirdetés

A WNBA draft alatt két gyors játékos cserét is tető alá hoztak a csapatok. Ezek közül az egyik érintette Shatori Walker-Kimbrough-t, aki a New York Liberty-től a Phoenix Mercury-hoz került.

A Mercury a 10. helyen választhatott a draft-on, ahol Jocelyn Willoughby játékjogát szerezték meg. A Virgina tehetsége azonban nem a Mercury-nál kezdheti meg a szárnybontogatásait, hanem New Yorkban. Willoughby-t ugyanis ezzel a lendülettel elcserélték: a Liberty-től az elmúlt két európai szezont a DVTK-nál töltő Shatori Walker-Kimbrough került Phoenix-be.

Shatori Walker-Kimbrough mozgalmas napokat tudhat maga mögött. A több csapatot érintő “Tina Charles – üzlet” keretében a Washington Mystics-től a New York Liberty-hez került a játékjoga. Innen pedig egy újabb tranzakció eredményeként immár a Phoenix Mercury játékosaként várhatja a szezon kezdetét.

A Phoenix Mercury részéről Jim Pitman klubigazgató és Sandy Brondello vezetőedző köszöntötte Shatori Walker-Kimbrough-t az igencsak mozgalmas játékosbörze alatt:

A másik csapatváltás keretében a Minnesota Lynx a harmadik Ogwumike testvér, Erica játékjogáért Stephanie Talbotot adta a New York Liberty-nek.

Hirdetés