Hirdetés
Magyarország

A Piros csoport bajnokát, a BKG PRIMA Akadémiát köszöntötték:

:

Hirdetés

Vasárnap este lezárult a 2020/2021-es évad a BKG PRIMA Akadémia számára. A bajnoki címet már korábban bebiztosító csapatot a MAFC elleni találkozó után köszöntötték, melyről a klub közült beszámolót és galériát.

A BKG-PRIMA Akadémia felnőtt női csapata 29-1-es mérleggel toronymagasan megnyerte a 2020/21-es NB1B Piros csoportos bajnokságot, ezzel feljutott az NB1 A-csoportjába, azaz a hazai női kosárlabdázás legjobbjai közé! A találkozó után hivatalos bajnokavatás, éremosztás következett, majd a lányok – férfi csapattal kiegészülve – egy díszvacsorán vettek részt Nagy Jánosnál, Szigetszentmiklós Polgármesterénél, ahol a Polgármester Úr a város nevében köszöntötte a csapatokat, és gratulált a fantasztikus eredményekhez.

olvasható a klub beszámolójában, mely így folytatódik:

Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a lányokra, akik a tavalyi félbeszakított szezon után újra megtalálták magukban a kellő hajtóerőt, és egy pillanatra sem hagytak kétséget senkiben, hogy ott a helyük a legjobbak között. Eredményükkel új szintre emelték Szigetszentmiklós, és a teljes régió sportéletét.
Köszönjük lányok ezt a fantasztikus évet, a szép emlékeket, és természetesen a bajnoki címet! Szeptembertől a BKG-PRIMA Akadémia, és Szigetszentmiklós NB1 A-csoportban folytatja a küzdelmeket. Hamarosan jelentkezünk…

A csapat tagjai:
Laura Aldazabal
Kenyeres Anett
Camesha Davis
Sándorfi Réka
Molnárné Ruttner Réka
Nyulasi Barbara
Pál Szandra
Suppán Anna
Raus Vivien
Bodnár Fanni
Varga Anna
Lantos Adrienn
Lakatos Dóra (cap)
Edző: Tibor Gedei
Segédedző: Németh Nóra

Fotó: BKG PRIMA Akadémia

Hirdetés