Hirdetés
Magyarország

A Piros csoport nyitó napjának legjobb egyéni teljesítményei:

:

Hirdetés

Vasárnap került sor az ANB Piros csoportjának nyitányára. Az alábbiakban a teljesítmény-indexek tükrében tekintünk vissza a játéknap történéseire.

A teljesítmény-indexet figyelve a legmagasabb érték Baa Dominika és Camesha Davis statisztikai lapján szerepel, mind a ketten 36-os VAL-mutatóval zártak. A Nagykanizsa 78-61-re győzte le a Szekszárdot, amikor Baa Dominika 32 pontot, 5 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett. A BKG PRIMA Akadémia a Vasasnál 69-47 arányban bizonyult jobbnak. Camesha Davis 16 pontot, 9 lepattanót és 5 gólpasszt elérve vezette győzelemre a csapatát.

A Baja 63-55-re alulmaradt hazai pályán a MAFC együttesével szemben. Kucsora Réka 31-es VAL-mutatóval fejezte be a meccset, miután 20 pontot, 5 lepattanót és 6 gólpasszt ért el a bajai együttesben. Fuisz Viktória 30-as teljesítmény-indexet jegyzett: 26 ponttal, 4 lepattanóval és 2 gólpasszal vette ki a részét a Nagykanizsa hétvégi sikeréből. A Csata DSE 72-40-re verte a Radobasket gárdáját. Toman Petra 29-es VAL mutatóval volt a győztes csapat legjobbja. A statisztikai lapján 17 pont, 5 lepattanó és 2 gólpassz szerepel.

Hirdetés