Hirdetés
Magyarország

A problémákhoz alkalmazkodva készülnek a TFSE-MTK-nál:

:

Hirdetés

Az MTK hivatalos honlapja készített egy helyzetjelentést a TFSE-MTK élvonalbeli csapatának felkészüléséről.

Az Atomerőmű KSC Szekszárddal szeptember 10-én vívott edzőmérkőzést követően Miskolcon edzőtáborozott a csapat. A tervezettel ellentétben végül csak öt napot tudott a városban tölteni a csapat.

Az indulás napján, reggel derült ki, hogy az egyik játékosunknak pozitív lett a koronavírustesztje, emiatt mindenkit le kellett tesztelni. Múlt pénteken utaztunk volna, vasárnap reggel érkezett a hír, miszerint mindenki negatív, csak ezt követően indulhattunk el; tíz fővel kezdődtek meg az edzések hétfőn. Délelőttönként az erőnléten volt a hangsúly, a délutáni programot pedig a taktika fejlesztésének szenteltük. Öt napot töltöttünk Miskolcon, a tréningek mellett közösségépítő eseményeket is szerveztünk; boboztunk és társasjátékoztunk. Minden összevetve jól sikerült az összetartás, kihoztuk a maximumot a hétből 

– mondta az MTK honlapjának a vezetőedző.

A sportéletre jellemző általános bizonytalansághoz a TFSE-MTK-nál is alkalmazkodni kell. “Szombaton, 18:00 órától Pasaréten találkozunk a Vasas Akadémiával. Bosszantó a kilátástalanság, nem lehet tudni, kik azok a kosarasok, akik segíthetnek minket a bajnoki rajtnál. Előfordulhat az is, hogy a vírus miatt több olyan párharcunk is lesz, amelyeken nem állhatunk ki a legerősebb keretünkkel. A szerencse pont emiatt lesz különösen fontos az összes csapatnak az új kiírásban.” – tette hozzá Magyar Bianka.

Hirdetés