Hirdetés
Európa

A Ramat Hasharon együttese ellen kezdi az Európa Kupa selejtezőt a Ludovika Csata:

:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika Csata

Hirdetés

Péntek délután megkezdi idei nemzetközi szereplését a Ludovika Csata. Tursics Krisztián együttese az izraeli Ramat Hasharon csapatához látogat az Európa Kupa selejtezőjén. A selejtezős riválisról készített átfogó beszámoló IDE KATTINTVA tekinthető meg. A találkozót megelőzően a budapesti gárda vezetőedzője, Tursics Krisztián mondott pár gondolatot, tért ki a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól.

Előszőr is, azt gondolom, hogy nagyon fontos dolog, hogy a folytonosság meglegyen. Ez immáron a második év, hogy Európa Kupa selejtezőt játszik a csapat, ami nem kis dolog. Az egyértelmű, hogy egy remek ellenféllel fogunk a pénteki napon találkozni – mondhatni az egyik legerősebb, akik a selejtező-kalapból kikerülhettek. Nem lesz könnyű dolgunk, de mindent megteszünk, hogy megverjük őket. Azt tudjuk, hogy két extra amerikai játékos áll rendelkezésükre belső pozícióban, – 5-ös és 4-es poszton – ellenük is komolyan fel kell készülnünk.

Továbbra is egy olyan fázisban vagyunk, akár a magyar bajnokság tekintetében, akár a csapat összetételét nézve, hogy egy kialakuló formát mutat a csapat. Mondhatni, még mindig keresik önmagukat, illetve egymást a játékosaink. Ebből kifolyólag, én akkor lennék elégedett, ha a Ramat Hasharon elleni találkozó során sikerülne egyet előrelépnünk mind támadásban, mind pedig védekezésben. A pénteki selejtező után, három nappal később egy PINKK elleni mérkőzés következik, mely során lehetőségünk nyílhat véglegesíteni azt a játékot, amit idén képviselni szeretnénk. Azt gondolom, hogy ez a pénteki selejtező egy remek felkészülés lesz a hétfői, PINKK elleni bajnokira.

– fogalmazott Tursics Krisztián, a Ludivika Csata vezetőedzője.

Hirdetés