Hirdetés
Archivum

A Reyer Venezia és a Famila Schio magabiztos gyõzelme:

:

Hirdetés

Vasárnap Olaszországban a 7. forduló küzdelmei zajlottak. A listavezetõ Reyer Venezia és a címvédõ Famila Schio is magabiztosan hozta a kötelezõt. Összefoglaló.

A Reyer Venezia 82-48-ra kiütötte a Battipagliát. A felek között a 30-15-ös második negyed hozta el a meccset meghatározó különbséget. Velencei oldalon a kulcsjátékosoknak 25 percnél többet nem kellett pályán tölteniük. A 19 pontot és 9 lepattanót jegyzõ Jolene Anderson lett a legeredményesebb a listavezetõnél. Cyesha Goree kimaradó légiós volt.

A Famila Schio 63-42-re múlta felül a Luccát. A két csapat a korábbi években nagy csatákat vívott, ezúttal azonban minõségben nagyobb a differencia a játékoskeretek között. A Schio végig elõrébb járt az összecsapáson. A 15-15 pontos Sandrine Gruda és Eva Lisec vezetésével a harmadik negyedben növelték kétszámjegyûre a különbséget. Onnantól nem forgott veszélyben a sikerük.

Az üldözõbolyt tekintve a DIKE Napoli amerikai légiósai extra teljesítményével 73-67-re nyert a Vigarano otthonában. Folytatódik a Broni menetelése. Óriási csatában 75-74-re verték a Fila San Martino di Lupari-t. Julie Wojta 22 ponttal lett a legeredményesebbjük.

Eredmények
Treofan Givova Battipaglia – Umana Reyer Venezia 48-82
Meccanica Nova Vigarano – Dike Basket Napoli 67-73
Elcos Broni – Fila San Martino di Lupari 75-74
Famila Wuber Schio – Gesam Gas&Luce Lucca 63-42
Iren Fixi Torino – Allianz Geas S.S.Giovanni 65-98
Passalacqua Ragusa – Use Scotti Rosa Empoli 82-64

Tabella

Hirdetés