Hirdetés
Archivum

A Reyer Venezia magabiztos gyõzelme Luccában:

:

Hirdetés

Vasárnap a 18. forduló mérkõzéseit rendezték az olasz élvonalban. A forduló rangadóját a Reyer Venezia nyerte. A Schio, a Ragusa és a DIKE Napoli magabiztosan érvényesítette fölényét.

A Reyer Venezia 66-50-es sikert aratott a címvédõ Lucca otthonában. A szoros elsõ félidõ után a harmadik negyed hajrájában 15 egységre nõtt a differencia a felek között. A 16 pontos Riquna Williams lett a velenceiek legeredményesebbje.

A listavezetõ Famila Schio 88-43-ra verte a Broni-t. Az egyoldalú találkozón a 43-17-es félidõre eldõltek a lényeges kérdések. Isabelle Yacoubou 17 ponttal és 10 lepattanóval ért el dupla-duplát. Ami a többi élcsapatot illeti, a DIKE Napoli 15 pontos gyõzelmet aratott Torinóban, míg a Ragusa 12 pontos sikert ünnepelhetett a Treofan Battipaglia otthonában.

Olaszországban ezzel lezárult az alapszakasz. Következik a középszakasz, melyet Round of Challenges-nek neveznek. Még négy mérkõzést vívnak a csapatok, a sorsolást egy elõre meghatározott táblázat szerint készítették el. Ezen négy forduló után alakul ki a táblázaton az a sorrend, mely alapján a rájátszás és a play-out párosításai összeállnak.

Eredmények
Gesam Gas&Luce Lucca – Umana Reyer Venezia 50-66
Treofan Battipaglia – Passalacqua Trasporti Ragusa 60-72
Meccanica Nova Vigarano – Fila San Martino 53-65
Famila Wuber Schio – Pall. Femm. Broni 93 88-43
Fixi Piramis Torino – Saces Mapei Givova Dike Napoli 54-69

Tabella

Hirdetés