Hirdetés
Archivum

A Reyer Venezia sima gyõzelme, a Schio veresége:

:

Hirdetés

Vasárnap este az olasz élvonal 8. fordulóját rendezték. Továbbra is veretlenül menetel a Reyer Venezia, a Famila Schión viszont Allie Quigley érkezése sem segített.

A Reyer Venezia 74-54-es gyõzelmet aratott a Lucca otthonában és ezzel õrzi veretlenségét. A listavezetõ szinte végig elõrébb járt riválisánál az összecsapáson. A Lucca a harmadik negyed közepéig 10 egység környékén tartotta hátrányát, majd a velenceiek ezt követõen rákapcsoltak és megduplázták a differenciát. Marie Gulich 17, Anete Steinberga 14 ponttal zárt.

A Famila Schio mérkõzésérõl Allie Quigley debütálása miatt részletes beszámolót már közültünk. Tovább folytatódik a várakozásoktól elmaradó szereplésük. A hétközi Euroliga-vereség után ezúttal 69-67-re alulmaradtak a Fila San Martino di Lupari otthonában. A találkozón a 27 egységig jutó Quigley vezetésével 14 pontos hátrányból talpra tudtak állni. Az utolsó három percbe érkezve 67-63-ra ment a Schio, de a folytatásban nem találtak be.

A többi eredményt tekintve ki kell emelni, hogy folytatódik a Broni remeklése. Ezúttal a Battipagliát verték 72-55-re. A DIKE Napoli viszont némileg váratlan 75-70-es vereséget szenvedett az Allianz S.S.Giovanni otthonában.

Eredmények
Allianz Geas S.S.Giovanni – Dike Basket Napoli 75-70
Elcos Broni – Treofan Givova Battipaglia 72-55
Passalacqua Ragusa – Meccanica Nova Vigarano 70-56
Fila San Martino di Lupari – Famila Wuber Schio 69-67
Use Scotti Rosa Empoli – Iren Fixi Torino 60-75
Gesam Gas&Luce Lucca – Umana Reyer Venezia 54-74

Tabella

Hirdetés