Hirdetés
Archivum

A Rivas Ecopolis felzárkózhat a nagyok mellé:

:

Hirdetés

Nemcsak Oroszországban, hanem Spanyolországban is nagy átrendezõdéseket hozott a holtszezon elsõ hónapja. A hispán játékos mozgás arra enged következtetni, hogy a Rivas Ecopolis minden tekintetben szeretne felzárkózni a Valencia és a Salamanca mellé.

Az elmúlt idényben az EuroLigában is bemutatkozó gárda még május közepén nem kisebb név, mint Amaya Valdemoro szerzõdtetésével került a címlapokra. A spanyol nõi kosárlabdázás ikonja nem az egyetlen nagy igazolás volt Madrid külvárosában, a hónap végén érkezett Elisa Aguilar is, aki 8 év után hagyta el Valenciát. Eközben Aguilar mellett egy másik spanyol válogatott, Laura Nicholls is elkötelezte magát a bronzérmeshez. A nagy klasszisok mellett Tamara Abalde is visszatér a gárdához. A junioroknál csillogó Abalde játékjoga az elmúlt két szezonban is a Rivas tulajdona volt, de kölcsönben Valenciában pattogtatott. Pontosabban pattogtatott volna, mivel egy csúnya sérülés miatt mindössze 4 bajnokin léphetett pályára.

A Rivas Ecopolis-nál az új sztárok érkezése miatt nem zavarják el a régi kedvenceket sem, a klub mindenképpen szeretné visszacsábítani Crystal Langhorne –t is. Esetében mindössze az a probléma, hogy október végén érkezne. Az EuroLigában ugyan nem maradna le sok mindenrõl, de a spanyol bajnokságból akár négy fordulót is kihagyna, ezt pedig ilyen anyagi ráfordítás mellett érthetõen nem szeretnék a madridi vezetõk.

Hirdetés