Hirdetés
Archivum

A Rózsahegy már döntõs Szlovákiában, ismét vezet a Pöstyén



:

:

Hirdetés

Szombaton rendezték a szlovák elõdöntõk alkalmával a harmadik mérkõzéseket. A Rózsahegy a papírformának megfelelõen lezárta a Somorja elleni párharcot, míg a Pöstyén ismét elõnybe került a Kassával szemben.

Fotó: MBK Ruzomberok - @Facebook.com/rmaskurica

Fotó: MBK Ruzomberok – @Facebook.com/rmaskurica

Az MBK Ruzomberok 76-47-re gyõzte le a Somorját és ezzel 3-0-val lezárta a párharcot. A félidõre 37-27-re léptek el a rózsahegyiek, akik a harmadik negyedben elõnyüket megduplázva eldöntötték a lényeges kérdéseket. Aaryn Ellenberg 21 pontja, illetve Janeesa Jeffery 15 pont, 10 lepattanós dupla-duplája kívánkozik az élre.

A másik ágon a Piestanske Cajky 2-1-re vezet a Young Angels Ko¹ice ellen. A harmadik meccsen a pöstyéniek hazai pályán 70-56-os gyõzelmet arattak. Csalóka a végeredményben megjelenõ nagy különbség. A kassai fiatalok sokáig kiválóan tartották magukat. A negyedik negyed kezdetén is mindössze 48-45-re ment a Pöstyén. Ezt követõen azonban állva hagyták elfáradó riválisukat. Monica Engelman 15 ponttal és 8 lepattanóval emelkedett ki a csapatukból. A párharc szerdán folytatódik Kassán.

Fotó: Facebook.com/PiestanskeCajky

Fotó: Facebook.com/PiestanskeCajky

Hirdetés