Hirdetés
Európa

A rutinosabb játékosok számára lezárult a szerb válogatott összetartása:

:

Hirdetés

Mint ismert, a szerb válogatott két csoportban edzőtáborozott, illetve edzőtáborozik júniusban. A rutinosabb játékosok alkotta magnak vasárnap ért véget a munka.

A szerb válogatott rutinosabb játékosai között a Magyarországon szereplők közül a Sopronba visszatérő Tina Krajisnik-Jovanovic, illetve a Szekszárd jövő évi keretéből Maja Skoric és Sara Krnjic dolgozott ezen összetartás alkalmával.

Büszke vagyok arra a munkára, amit a rutinosabb játékosok ezen a héten itt Zlatiborban elvégeztek. Sok és értékes erőnléti munkán vagyunk túl. Különösen annak tükrében, hogy senki nem tudta, hogy az otthoni egyéni edzéseknek milyen hatása lehet. A most elvégzett munkából nagyon sokat fogunk tudni profitálni. Talán elsőre kicsit furcsa lehetett, hogy úgy edzőtáborozunk, hogy nincsen a nyáron egyetlen nagy torna sem. Minden edzés alkalmával mindent kiadtunk magunkból és csapatként még erősebbek lettünk.

– nyilatkozta Sonja Petrovic, aki klubszínekben továbbra is Gironában szerepel.

A szerb válogatott fiataljai még folytatják a munkát. Róluk korábban részletes összeállítást közöltünk. Annak középpontjában Andjela Dugalic és Ivana Raca állt Dugalic jövőre a tengerentúlon az Oregon szakmai programját erősíti majd, míg Raca a Wake Forest University programjában pallérozódhat.

 

Hirdetés