Hirdetés
Archivum

A Salamanca nagy lépést tett a spanyol alapszakasz megnyerése felé:

:

Hirdetés

A hétvégén a spanyol élvonal 18. fordulóját rendezték. A Salamanca nyerte a forduló rangadóját. Az UNI Ferrol legyõzése azt jelenti számukra, hogy óriási lépést tettek az alapszakasz megnyerése felé.

A Salamanca 71-68-ra gyõzte le a tabella 4. helyén álló UNI Ferrol-t. A két csapat végig fej-fej mellett haladt. Hét perccel a lefújás elõtt még 61-61 állt az eredményjelzõn. Innen azonban a Salamanca került elõnybe és a 19 pontos Angelica Robinson vezetésével behúzta a gyõzelmet. Mivel az összes rangadóját nyerte az alapszakasz második körében is a Salamanca, karnyújtásnyira van az alapszakasz elsõ helyétõl.

A Girona 87-50-re verte a Lecturale Araski-t. A két csapat között a félidõre 23 pontos differencia alakult ki. Astou Traore 21 ponttal lett csapata legeredményesebbje.

A nagyon sûrû középmezõny tagjai közül a Zaragoza 20 ponttal verte a Campus Promete gárdáját. A Gernika Bizkaia nagy csatában 70-69-re gyõzte le a Movistar Estudiantes-t. Az IDK Gipuzkoának pedig a 18. fordulóra kiírt mérkõzését a Bembibre ellen március 14-én játsszák le.

Eredmények
Star Center-Uni Ferrol – Perfumerias Avenida 68-71
Spar Citylift Girona – Lacturale Art Araski 87-50
Movistar Estudiantes – Lointek Gernika Bizkaia 69-70
Mann-Filter – Campus Promete LF1 84-64
Quesos El Pastor – Nissan Al-Qázeres Extremadura 78-76
Snatt´S Femení Sant Adriá – Cadi La Seu 59-73

Késõbb

Embutidos Pajariel Bembibre Pd – Idk Gipuzkoa 03. 14.

Tabella

Hirdetés